Sök

Har du någonsin upplevt "Gymtimidation"? — 6 tips för att känna dig mer självsäker på gymmet

Vi vet alla att gym kan vara riktigt skrämmande. Alla superstarka personer som använder alla tungviktare, springer i till synes blixtsnabbt, och de svettas alla över varandra. För någon som inte känner sig bekväm i närheten kan den här scenen vara superläskig. Detta tar inte ens hänsyn till hela omklädningsrumssituationen efter att ditt träningspass är klart. Aj. Allt detta gör det svårt och inte oväntat att "gymtimidation" är en verklig sak som hindrar människor att träna med självförtroende.

Vad får dig att känna dig "gymtimidation"? Det finns främst tre anledningar, du känner dig olämplig, du känner dig stressad över vad andra tycker om ditt träningspass och rädslan för att inte veta vad du gör (och alla erkänner hur "dålig" du är). Jag personligen var ett offer för "gymtimidation" när jag började träna. Jag brukade hata när folk tittade på mig och tränade, och när jag kände att gymmet var "för trångt" gick jag precis därifrån. Jag brukade undvika att testa några nya övningar när det fanns en risk. Jag kände att det fanns en risk att göra mig dum eftersom jag visste att jag skulle göra det perfekta, detta gjorde mina träningspass superkorta med få övningar. För att vara ärlig, brukade mina känslor av skrämsel verkligen störa min förmåga att komma i form.


Eftersom jag älskar hur träning får mig att må så bra efteråt (och får mig att titta) var jag tvungen att övervinna min rädsla för "gymtimidation" med några knep som får mig att känna mig mer självsäker och leda till det bästa träningspasset.

1. Välj ett gym som passar dig

Det första du bör ompröva är att bestämma dig för vilket gym du kan identifiera dig med. Vilken typ av gym letar du efter? Vilken träningsform gillar du mest? Vilken typ av människor vill du vara runt? Om du inte är intresserad av Cross Fit, kanske inte välj ett gym som är värd för Cross Fit-tävlingar varje vecka och obligatoriska Body Building-poseringskurser på morgonen. För personer som känner sig obekväma med att träna runt medlemmar av det motsatta könet, finns det gym som endast tillåter enkönat, och många gym har träningsutrymmen "endast för kvinnor" som är avsedda att ta bort dessa ångest. Ju mer ett gym passar in i det du letar efter, desto bekvämare kommer du känna dig med att träna där ute..

2. Klänningsdelen

Det är inte annorlunda att klä sig till gymmet då det är till vardags. Ju bättre du ser ut, desto bättre mår du. Av någon anledning verkar det bara roligare att träna när du vet att du ser söt ut. Välj en outfit som gör dig bekväm och självsäker, och glöm inte att kolla in dig själv ofta i alla dessa bekvämt placerade speglar.

3. Planera framåt!

Ofta kommer jag på mig själv att gå till gymmet och vandra runt i en halvtimme och försöka komma på vad jag vill göra eftersom jag känner mig så överväldigad av alla maskiner som jag inte vet hur jag ska använda och allt det monstruösa. byggda människor som använder dem. För att undvika detta, gå in på gymmet och veta exakt vad du vill göra. Kartlägg ditt träningspass för dagen, eller till och med för veckan, så att du kan gå in och bara komma igång. Att veta att du kommer att få ett bra träningspass, så länge du följer din plan, kommer att få dig att känna dig mer självsäker och hindra dig från att låta dina negativa tankar distrahera dig från den aktuella uppgiften.

4. Dränk din ångest med den perfekta spellistan

Om dina oroliga tankar kommer i vägen för ditt träningspass, dränk dem helt enkelt med en av dessa fantastiska träningsspellistor. Vad säger "förtroende" som att göra knäböj till en Beyoncé-låt?

5. Dränk din ångest med den perfekta spellistan

Ett fullsatt gym kan vara otroligt skrämmande. Behöver du vänta 45 minuter på ett löpband medan en maratonlöpare avslutar sin träning? Det räcker för att du bara vill ge upp och köpa en burrito. Om du kan, försök att undvika gymmets högtrafik (som brukar vara från 8-11 och 16-19). Om det inte är möjligt (eftersom, du vet, jobb), försök att se på upptaget som positivt. Titta på de andra gymbesökarnas rutiner och se om det finns några rörelser du kan stjäla, eller se om det finns några snyggingar du kan flirta med medan du står i kö till ellipsträckaren. Du är trots allt klädd i en ultra-chic gymoutfit.

6. Kom ihåg varför du är där

Ett fullsatt gym kan vara otroligt skrämmande. Behöver du vänta 45 minuter på ett löpband medan en maratonlöpare avslutar sin träning? Det räcker för att du bara vill ge upp och köpa en burrito. Om du kan, försök att undvika gymmets högtrafik (som brukar vara från 8-11 och 16-19). Om det inte är möjligt (eftersom, du vet, jobb), försök att se på upptaget som positivt. Titta på de andra gymbesökarnas rutiner och se om det finns några rörelser du kan stjäla, eller se om det finns några snyggingar du kan flirta med medan du står i kö till ellipsträckaren. Du är trots allt klädd i en ultra-chic gymoutfit.

Lämna en kommentar (alla fält krävs)

Kommentarer kommer att godkännas innan de dyker upp.

Search