Sök

DE BÄSTA BOOTY TIPS OCH RUTIN NÅGONSIN!

Hej mina drottningar!

På sistone har jag gjort en ny glute-rutin som är en absolut BOMBA. Jag har precis gjort den här rutinen i 2 veckor men redan är min byte SÅ pumpad och fantastisk, så jag måste verkligen dela detta med er!

I många år har jag tränat mina sätesmuskler 2 gånger i veckan. Vilket var en stor spelomvandlare när jag började. Men förra månaden började jag känna mig väldigt omotiverad att träna. Vanligtvis går denna känsla över för mig efter max 2 dagar. Men den här känslan höll i sig och jag visste att jag behövde göra något annorlunda med min träning.

Så jag började titta på vad jag tyckte var den bästa muskelgruppen att träna på gymmet, och för mig var det självklart. Glutes .

Mitt mål länge har också varit att växa större sätesmuskler, så därför tror jag att jag gillar att träna sätesmuskulaturen mest! Men jag ville också söka mer om hur jag faktiskt kan bygga glutes och hur det verkligen fungerar.

Det jag hittade var att kombinationen med övningar som kallas pumpers, stretchers och activators är nyckeln till att bygga starkare och större glutes! Så innan jag ger mig in på något annat, här är mitt träningsprogram just nu:

I del 2 kommer jag att förklara mer om varför jag tränar på det här sättet och varför det fungerar så bra för mig! Förvandlingsbilder utlovas också ;)

Vad är ditt bästa sätt att träna glutes?

Lämna en kommentar (alla fält krävs)

Kommentarer kommer att godkännas innan de dyker upp.

Search